Paslaugos

Susisiekite jei reikia šių paslaugų.

megaphone, phone, speak-147176.jpg

Konsultacijos

Esate pradedantysis verslininkas, nežinoto nuo ko pradėti, kokius marketingo žingsnius vykdyti? Kreipkitės pakonsultuosiu, padarysime klausimų sesija, kuri padės susidėlioti daugelį atsakymų ir viziją link kur judėti.

earth, geometry, sphere-40452.jpg

Koordinavimo

Esate vidutinio dydžio įmonė, kuri dirba su agentūromis bet neturite viduje žmogaus, kuris sukoordinuotų jų darbo? O gal reikia užsakyti marketingo medžiagą (skrajutes, plakatus, leidinius, stendus) ar didelio formato rekalminę medžiagą (vitrinų apipavidalinimą, šviesdėžes ir t.t.) bet neturite patikimų kontaktų bei laiko jų paieškai?

hexagons, yellow, honeycomb-310659.jpg

Dizaino paslaugų

Reikia vizualo ar logotipo? Šiuos darbus atlieka mano dizainerės. O su pakuotės išpildymu padės patikimos įmonės su kuriomis dirbu.


target, arrow, bulls eye-2070972.jpg

Marketingo paslaugų

Ieškote kas padėtų sukurti ir administruoti socialinius tinklus, sukurtų internetinį puslapį, parašytų straipsnį. O gal reikia sugalvoti naujo produkto ar įmonės pavadinimą, sukurti marketingo strategiją?

         70 eur/h

        20 eur/h

  Nuo 15 eur/vnt

        20 eur/h

Turite projektą, kurį norite įgyvendinti?

Aš galiu Jums padėti tai padaryti. Susisiekite ir aptarsime bendradarbiavimo galimybes.

Idėjos

Kartu galime įgyvendinti begalę idėjų.

Esate vidutinio dydžio, o gal maža įmonė, neturite marketingo skyriaus ir viską turite atlikti patys? Reikia rūpintis pardavimais ir kolektyvo gerove, o marketingo reikalams nebėra laiko? Tuomet esate ten kur reikia. Susisiekite ir nebesijausite vienas, esu tam, kad Jums padėčiau.